Najpovoljnija eFiskalizacija – ABIT ESIR i LPFR

ESIR sa LPFR-om omogućava da izdajete fiskalne račune bez obzira na stabilnost i trenutnu dostupnost Internet veze. Izdavanje računa je uvek brzo, bez zastoja, instalacija, obuka i podrška obezbeđeni. Pozovete danas – sutra već radite. A ušteda je značajna. Do 15.06.2024. važi izuzetna ponuda: instalacija, podešavanje i obuka gratis, 1.800,00 dinara mesečno.

Šta ovim dobijate ?

 • Bez kupovine kase
 • Bez troškova instalacije i obuke
 • Jednostavno, bez muke, danas se čujemo – sutra već radite
 • Nema zastoja ako u trenutku nestane Internet
 • Pouzdano, brzo, testirano rešenje

Uključeno u uslugu

 • instalacija i podešavanje programa na Vašem računaru
 • obuka korisnika
 • neograničena tehnička podrška
 • uvek najnovija verzija programa

Šta dalje ?

Pozovite nas već danas

Tehnički uslovi:

 • Računar sa Windows 7 ili novijim sistemom
 • Čitač kartica
 • Bezbednosni element (izdaje Poreska uprava)
 • Uredjaj za štampanje* (Fiskalni isečci za kupca mogu se štampati na bilo kom windows štampaču, pdf printeru, slati na e-mail, sve u zavisnosti od potreba).

Ukratko o programu

Namenjen za sve maloprodaju, ugostiteljstvo, zanatske i uslužne delatnosti. Pogodan za paušalce, preduzetnike i preduzeća. Omogućava izuzetno komforan rad kasira/konobara. Pri prodaji se može kombinovati unos preko bar kod čitača, ekrana osetljivog na dodir, brzih tastera, brzih buttona ili brzim pretraživanjem kompletnog asortimana artikala/usluga. Fiskalni isečci za kupca mogu se štampati na bilo kom windows štampaču, pdf printeru, slati na e-mail, sve u zavisnosti od potreba.

Program Fiskalna kasa / Fiscal Cash Register V 3.0 je registrovan i odobren kao ESIR, rešenjem Poreske uprave Republike Srbije broj 000-092-00-00107/2022-0000 od 21.02.2022. godine.

fiskalizacija.abit.rs

Maloprodaja

Korišćen samostalno, program sadrži sve funkcije potrebne u prodaji. Rad sa više operatera/kasira, definisanje artikala, promenu cena, davanje popusta u toku prodaje, rad sa svim vrstama plaćanja, formiranje fiskalnih računa, gotovinskih računa, predračuna. Mogućnosti su detaljno opisane u Uputstvu za instalaciju i upotrebu

Povezan sa programom BandD for Professionals, omogućava automatsko uskladjivanje lagera i generisanje dokumenata prodaje, nivelacija i povratnica u glavnom programu koji prati maloprodaju. BandD for Professionals uz program Kasa daje punu snagu ozbiljnog ERP softvera. U ovom slučaju se sistem može skalirati od varijante jedna kasa/ jedan objekat do varijante više kasa po objektu/više objekata/više prodajnih centara.

Preuzmi Uputstvo za instalaciju i upotrebu

Ugostiteljstvo

U modu rada ugostiteljstvo uključeno je praćenje medjuračuna po stolovima. Mogu se štampati medjuračuni, predračuni, nalozi za šank i kuhinju na za to predvidjenim slip štampačima ili u vidu nefiskalnog teksta na fiskalnom uredjaju. Konobari mogu koristiti varijantu prijave PIN-om. Narudžbine se vrše korišćenjem Touch screen-a, brzih tastera, brzih buttona ili pretraživanjem kompletnog asortimana artikala/usluga.

Povezan sa programom BandD for Professionals omogućava i automatsko razduživanje repromaterijala prema definisanom normativu. Unutar ugostiteljskog objekta se može koristiti jedan ili više programa Fiskalna kasa. Cena i asortiman se istovremeno usklađuje na svim mestima.

Preuzmi Uputstvo za instalaciju i upotrebu

Uslužne i zanatske delatnosti

Pored prodaje artikala, ESIR Fiskalna kasa se može koristiti i za prodaju usluga ili zanatskih proizvoda. Usluge i artikli se bez problema mogu kombinovati u okviru jednog računa.

Video

Pročitajte još: Fiskalizacija – šta odabrati “kasu” ili program ?