Novi update – BandD for Professionals V3.996 / Fiskalna kasa-POS V2.20

Nove verzije paketa BandD for Professionals i Fiskalna kasa/POS su na raspolaganju korisnicima.

Nova verzija paketa BandD for Professionals donosi uz najnovije optimizacije koda, ispravke i fine dorade koje olakšavaju rad korisnika u svim modulima, donosi i nove funkcionalnosti.

U programskim modulima RobPro, MatPro i Kasa CM je dodato automatsko generisanje i štampa IPS QR koda Narodne Banke Srbije. Ovo je bitno za korisnike koji rade po zakonima Republike Srbije. QR kod se automatski generisše pri štampi izlaznih dokumenata koji se dinarski plaćaju. Ovaj kod omogućava jednostavno popunjavanje i plaćanje računa iz mobilnih bankarskih aplikacija jednostavnim skeniranjem koda. Više podataka o IPS QR kodu, predvidjenim postupkom plaćanja i njegove implementacije u poslovanju možete naći ovde

U delu automatskog knjiženja dokumenata generisanih u modulu RobPro u FinPro, dodati su modeli za primljenih i datih knjižnih odobrenja. Oni se koriste za automatsko generisanje finansijskih naloga u modulu FinPro na osnovu prethodno unete dokumentacije. Automatskim knjiženjem se postiže osnovna filozofija programa BandD for Professionals – unos jednog podatka samo na jednom mestu a korišćenje svuda.

Dodajte naše podatke skeniranjem ovog koda

U programskom modulu RobPro dodata je mogućnost automatskog formiranja i štampanje KPO knjige, t.j. knjige o ostvarenom prometu paušalno oporezovanih obveznika. Ova opcija je namenjena paušalno oporezovanim preduzetnicima koji, kao i knjigovodstvenim agencijama koje rade sa paušalcima.

Napomena: Kompletan hronološki spisak svih izmena , uključujući i nove funkcionalnosti, ispravljene probleme i bug-ove, može se naći u fajlu sa nazivom new.!!!

Ovaj fajl se može naći u folderu u kome je instaliran program i update-uje se sa svakim update-om verzije programa . Informacije u ovom fajlu su u tekstualnom obliku i grupisane hronološki, po verzijama programa.

Fiskalna kasa/POS V 2.20

Eksterni programski modul Fiskalna kasa/POS u verziji 2.20 donosi nove načine plaćanja koji se u Republici Srbiji uvode novim zakonom o fiskalizaciji od 1.1.2022. godine. Zbog izmena u strukturi baza podataka verzija paketa BandD for Professionals 3.996 zahteva najmanje verziju modula Fiskalna sasa 2.20 ili noviju. Takodje, modul Fiskalna kasa 2.20 za ispravan rad zahteva verziju paketa BandD for Professionals 3.996 ili noviju.

Napomena: Prilikom prvog pokretanja nove verzije, BandD for Professionals automatski prilagodjava sve baze podataka novoj verziji programa.

Nove verzije su izdate kao jedno od redovnih ažuriranja i unapredjenja mogućnosti i performansi programa. ABIT 034, u sklopu svog Software insurance paketa, bez dodatne nadoknade redovno distribuira korisnicima sa sklopljenim ugovorima o održavanju.

Preuzmi najnovije verzije

Video

Pročitajte još: Paušalac – prednosti i mane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *